Pensionstal

Bij Stal Luxor geniet uw paard van een professionele pensionstal. Uw paard krijgt bij de pensionstalling van Stal Luxor voldoende rust en regelmaat om het welzijn te waarborgen.

…fijne gezellige flexibele stal en erg oplossingsgericht…

Door de unieke centrale ligging zijn wij heel goed bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar een pensionstal. Met name in de omgeving Eemnes, Amersfoort, Hilversum, Laren, Bussum, Naarden, Huizen, Eembrugge, Almere, Bunschoten en Spakenburg.

Wij hebben jarenlange ervaring met vakmensen in de buurt en kunnen u heel goed op weg helpen als u op zoek bent naar een dierenarts, hoefsmid, tandarts of een andere professional.


Pensionstal faciliteiten

pensionstal met uitzicht op de paardenstallen

Met trots bieden wij u naast de pensionstallen de volgende faciliteiten aan

  • Verlichte buitenrijbaan (20 x 40m) met eb/vloed systeem op speciaal Agterberg bodem.
  • Pensionstal met zeer ruime luxe binnenboxen
  • Grote zadelkast met diverse dragers
  • Poets- en spuitplaats
  • Longeercircel
  • Paddock
  • Tussen april en oktober mogelijkheid voor weidegang
  • Heel veel liefde en zorg voor uw paard

Uitrij mogelijkheden omvatten ritten richting Kasteel Groeneveld te Baarn met zijn schitterende bossen, door de polder het landelijke Eemnes met zijn Haven van Eemnes en De Theetuin en de duinen van Zuiderheide in het Goois Natuurreservaat tussen Hilversum en Laren.
in de buurt van onze pensionstal kasteel-groeneveld-winter

Wij bieden paardenstalling aan op basis van half pensionstalling. Uiteraard met aandacht voor uw wensen. Uw beleving is met aanvullende services uit te breiden. De paardenboxen worden dagelijks met vers stro aangevuld en het geheel wordt iedere week tot twee weken helemaal verversen. Mocht u liever dagelijks zelf willen uitmesten, bent u daar vrij in.

Zowel in de paddock als in de paardenstal krijgen de paarden kwalitatief goede hooi. Aanvullende brok in de paardenbox is mogelijk.

Uw paard wordt door ons dagelijks binnen en buiten gezet en blijft – afhankelijk van het weer – zo een 6 tot 8 uur per dag buiten. Dit kan op verzoek in een eigen paddock of grotere gedeelde paddock met andere paarden.  Dit alles tezamen zorgt ervoor dat alle paarden in optimale conditie worden gehouden.

Mocht u  misschien tijdelijk  niet meer voor uw paard kunnen zorgen – denk hierbij aan ziekte, vakantie, bejaard/pensioen – bent u bij ons bij de juiste stal. Wij zorgen voor een programma, aansluitend aan uw wensen, om het paard in gezonde conditie te houden. Uw paard is bij ons in goede handen.

Neem snel contact op voor vragen of het inplannen van een rondleiding.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/stalluxoreemnes/

De huidige kosten kunt u zien op de tarieven pagina.