Paardenstalling

Bij Stal Luxor geniet uw paard van een professionele paardenstalling . Uw paard krijgt bij Stal Luxor voldoende rust en regelmaat om het welzijn te waarborgen.

Door de unieke centrale ligging is de paardenstal heel goed bereikbaar voor iedereen die op zoek is naar een paardenstalling. Denk dan aan de omgeving Eemnes, Amersfoort, Hilversum, Laren, Bussum, Naarden, Huizen, Eembrugge, Almere, Bunschoten en Spakenburg.

Wij hebben jarenlange ervaring met vakmensen in de buurt en kunnen u heel goed op weg helpen als u op zoek bent naar een dierenarts, hoefsmid, tandarts of een andere professional.

Er zijn een aantal vormen van paardenstalling bij ons.

Paardenstalling en paardenstal bij Stal Luxor Eemnes
Paardenstalling en paardenstal bij Stal Luxor Eemnes

Pensionstal

Wij bieden paardenstalling aan op basis van volpensionstalling. Natuurlijk met aandacht voor uw wensen. Uw beleving is met aanvullende services uit te breiden. De paardenboxen worden dagelijks met vers stro aangevuld. Vervolgens wordt het geheel iedere week tot twee weken helemaal … lees meer.

Paardenrusthuis / pensioenstal

Ons paardenrusthuis is bedoeld voor gezonde paarden van alle leeftijden die door omstandigheden niet meer geschikt zijn om mee te rijden.  Oudere paarden die de leeftijd hebben bereikt dat het tijd is om met pensioen te gaan krijgen bij ons … lees meer.

Opfok

Bij ons is er ook plek voor kleinschalige opfok. Dit is bedoeld voor paarden van 6 maanden tot 3 jaar. Bij een opfok leren veulens sociale aspecten van hun soortgenoten. Bij ons is er een fijne balans tussen het wennen aan mensen en toch lekker een jong paard kunnen zijn. Zo is het belangrijk… lees meer.

Paardenhotel

Bij ons kunt u zorgeloos uw paard stallen. Wij nemen de gehele verzoring over van uw lieveling. Of het nu om een kortdurende paardenstalling of langdurige stalling gaat. Let op: kan zijn dat onze paardenrusthuis faciliteiten beter … lees meer.

Weidegang

Tijdens de warmere maanden (april – oktober) kunnen de paarden weer lekker het land op. Wij hebben twee soorten diensten rondom weidegang voor paarden… lees meer.


Mocht je meer vragen hebben met betrekking tot onze paardenstalling of iets op maat zoeken, neem dan contact met ons op.

Bekijk eventueel onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/stalluxoreemnes/

De huidige kosten kunt u zien op de tarieven pagina.